Polityka prywatności

Polityka plików „cookies” witryny internetowej www.norbohorror.pl

Jakie dane zbieram?

Aby móc skorzystać z formularza kontaktowego zapytam Cię o Twoje imię i adres e-mail.

Podczas każdej wizyty na stronie http://norbohorror.pl/, automatycznie zbierane są dane np. Twój adres IP, nazwa domeny (link) z której przychodzisz, typ konkretnej przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Gdy kontaktujesz się ze mną za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz mi swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail, itp.

W jaki sposób wykorzystuję Twoje dane?

W żadnym wypadku nie sprzedaję danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dane zbierane podczas kontaktu będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie kontaktu ze mną.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na mojej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o użytkownikach, lub do personalizacji zawartości strony internetowych. Dane te są zbierane automatycznie.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a mną będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje pytania.

W przypadku kontroli z Urzędu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Urzędu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W jaki sposób będę się z Tobą kontaktować?

Skontaktuję się z Tobą poprzez wiadomość e-mail, na Twój adres skrzynki elektronicznej podany w Formularzu Kontaktowym.

W jaki sposób możesz poinformować mnie o zmianie danych?

Jeśli uznasz to za konieczne, możesz poinformować mnie o zmianie adresu e-mail poprzez ponowny kontakt Formularzem Kontaktowym.

Wykorzystanie ciasteczek („cookies”)

Moja strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abym wiedział jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

W jaki sposób zabezpieczam Twoje dane osobowe?

Moje bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Klauzula informacyjna, w przypadku zbierania danych osobowych od osoby, której dane dotyczą

1. Administratorem Twoich danych osobowych jest

Norbert „norbo horror” Zbiciak

zwany dalej Administratorem; Administrator prowadzi operacje przetwarzania Twoich danych osobowych.

2. Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celu wzajemnego kontaktu między nami.

3. Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celu otrzymywania treści marketingowych za pośrednictwem e-mail oraz innych form komunikacji elektronicznej.

4. Podstawą przetwarzania Twoich danych osobowych jest Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 roku Dz.U. UE L.2016.119.1 z dnia 4 maja 2016 roku, stosuje się od 25 maja 2018 r.

5. Podanie danych jest niezbędne do kontaktu poprzez Formularz Kontaktowy. W przypadku nieuzupełnienia odpowiednich pól, wiadomość przez Formularz nie zostanie wysłana.

6. Twoje dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, w tym profilowaniu.

7. Twoje dane osobowe będą przechowywane tylko podczas prowadzenia konwersacji w temacie, w którym się ze mną skontaktowałeś.

8. Posiadasz prawo do:

  • żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
  • wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,
  • przenoszenia danych,
  • wniesienia skargi do organu nadzorczego,
  • cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Zmiany polityki prywatności.

Zastrzegam sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.